Vibro Wellness saune

Vibro Wellness saune

Karakteristike:

  • Profesionalno oblikovana komora
  • Potpuno automatiziran sistem rukovanja
  • Hidraulična vibromasaža
  • Programiranje hidromasaže
  • Sauna
  • Tuš
  • Kromo i Aroma terapija
  • Sistem sterilizacije ozonom
  • Glazba i hlađenje

Opis proizvoda:

U wellness ponudi, osobito na području osobne njege, poboljšanja raspoloženja i oslobađanja od stresa, pravi su hit postale posebne komore ili kapsule u kojima je združeno više različitih terapija u jednom aparatu. Vibro Wellness sauna je profesionalno oblikovana komora koja omogučava vrhunsku udobnost te jednostavnu i sigurnu primjenu.

Sastavljena je od ležišta za tijelo s blago podignutim uzglavljem te poklopca kojeg ručno zatvaramo i otvaramo.

Ispod ležišta je hidraulični sistem za vibromasažu. Za veću udobnost na ležište stavljamo jastuk za suhu ili mokru terapiju. U poklopcu su ugrađene mlaznice za hidromasažu i dva prozora kroz koje terapeut nadzire tijek samog tretmana.

Terapiju izvodimo putem različitih programa koje možemo podesiti na digitalnoj ploči.Ploča je jednostavna, pregledna i omogućava potpunu kontrolu nad terapijom. Kapsula je iz materijala koji omogućavaju jednostavno čišćenje i održavanje maksimalnih higijenskih standarda.

Slike:

Vibro Wellness saune
Vibro Wellness saune

Opis proizvoda:

Vibro Wellness sauna opušta tijelo, poboljšava tjelesno i duševno zdravlje putem slijedećih terapija:

Hidro terapija - je već odavna poznata kao jedna od najboljih terapija zbog prirodnog učinka vode, topline i masaže, što opuštajuće djeluje na kožu, potkožno tkivo i mišiće, poboljšava cirkulaciju i time posljedično dovodi do stvaranja osjećaja ugode i dobrog raspoloženja.

Učinak saune – parna sauna je isto tako vrlo efikasna terapija: zbog znojenja omogućava niz kemijskih procesa u tijelu, omogućava detoksikaciju organizma, čišćenje kože i povoljno utječe na unutarnje organe i opće stanje.

Vibro masaža – je cirkulatorna terapija koja masira i poboljšava cirkulaciju u tijelu. Vibro cirkulacija poboljšava protok tvari u stanicama – metabolički proces. Intenzitet, snagu i dubinu vibracije prilagođavamo od blagog do intenzivnog učinka.

Aroma i kromo terapija – Miris je jedan od naših najsnažnijih stimulativnih osjetila. Aroma terapija je od velike pomoći za dobro osjećanje i poboljšanje liječenja uz primjenu prirodnih ulja iz biljki i trava. Njihovi ekstrakti djeluju na kožu, prodiru u krv te djeluju i na imunološki sistem. Kromo terapija odnosno fototerapija djeluje na različite načine na naša osjetila i izrazito poboljšava opće stanje, umiruje i poboljšava protok energije kroz tijelo.

Sve terapije možemo dodatno oplemeniti umirujućom glazbom, nježnim hlađenjem i na taj način omogućiti maksimalno opuštanje tijela i duha.

Slike:

Vibro Wellness saune
Vibro Wellness saune