Green Press 12

Green Press 12

Karakteristike:

  • Aparat za medicinsku ili kozmetičku limfnu drenažu s 2 x 12 izlaza
  • Odličan za terapiju limfnih edema različitih vrsta
  • Vrlo učinkovita osnovna terapija celulita i dobra preventiva otečenih nogu i proširenih vena
  • Sedam stalnih i 14 slobodnih programa
  • Određivanje parametara drenaže – tlak, vrijeme kompresije i pauze, vrijeme terapije

Opis proizvoda:

Moderna mikroprocesorski vođena aparatura s posebnom tlačnom pumpom upuhuje zrak pod određenim – podesivim tlakom u zračno odvojene, a mehanički spojene manšete. GREEN PRESS 12 ima više stalnih, kompjuterski vođenih programa koji omogučavaju različit redoslijed punjenja pojedinih komora manšeta i broj punih komora i/ili manšeta. Pored stalnih programa moguče je stvarati i vlastite, koje po želji brišemo ili mijenjamo.

Moguće je sastaviti jednostavne (samo jedan smjer punjenja komora) ili kompleksne (više različitih redoslijeda punjenja komora) programe. Parametri programa – tlak u manšetama, trajanje kompresije, trajanje odmora između kompresija i trajanje pauze – individualno se određuju i prilagođavaju svakom pacijentu zasebno.

Na raspolaganju su manšete dviju vrsta. Za obje je značajno da su septirane – iz više zračno odvojenih komora, koje se djelomično prekrivaju i tako omogučavaju najbolji fiziološki način limfne drenaže. Razlikuju se po načinu aplikacije na pacijenta i vrsti materijala iz kojeg su izrađene.

Aparat ima dvanaest odvojenih priključaka za pojedine komore na manšetama. Moguče je priključiti sve manšete na istovremenu limfnu drenažu za obje noge, stražnjicu i trbuh. Zasebno je moguče drenirati i jednu ili obje ruke.

Upotreba aparata GREEN PRESS 12 je laka i jednostavna. Zbog visoke kvalitete i profesionalnosti same aparature preporučamo je svakoj fizioterapijskoj jedinici, kao pomoč kod ručne limfne drenaže. Njen terapijski učinak je nezamjenjiv kako u ranoj tako i u kasnijoj fazi rehabilitacije mnogih patologija. Preporučamo je i odgovarajuči osposobljenim kozmetičkim salonima, koji pod stručnim vodstvom provode limfnu drenažu kao jednu od preventivnih metoda u borbi protiv celulita. U kombinaciji sa drugim anticelulitnim metodama daje vrlo dobre rezultate.

Slike:

Green Press 12