Cryo Derm

Cryo Derm

Karakteristike:

  • Revolucionarni dermoestetski aparat za lice i tijelo
  • Ugodna, neinvazivna terapija
  • Sigurna za sve tipove kože
  • Brza i učinkovita terapija
  • Jednostavna primjena

Opis proizvoda:

Revolucionarni dermoestetski aparat za lice i tijelo

Cryo Derm predstavlja tehnološki vrhunac u dermatologiji i dermoestetici spajajući nekoliko terapijskih procedura u jedinstveni rezultat.

Kapacitivna CPT radiofrekvencija sa 131 programom, cryo terapija sa podešavanjem parametara hlađenja, RDT intermitentna vakuumska terapija za lice i tijelo te dijamantna mikrodermoabrazija – čine ovaj aparat najnaprednijiom tehnologijom na svijetu.

Nov, inovativan proizvod Cryo Derm Prestige je novost na hrvatskom tržištu. Spaja četiri različite terapije koje predstavljaju iznimnu sinergiju koja dovodi do nevjerojatnih rezultata na licu i tijelu.

Slike:

Cryo Derm
Cryo Derm

Ugodna, neinvazivna terapija

Aparat Cryo Derm osigurava ugodnu i bezbolnu terapiju koja ne zahtijeva oporavak. Korisnik se po završetku terapije može vratiti svojim svakodnevnim poslovima i nije dodatno opterećen dragocjenom potrošnjom vremena za njegu po završetku terapije.

Sigurna za sve tipove kože

Terapija s aparatom Cryo Derm, za razliku od terapije sa svjetlosnim izvorima, nije zasnovana na apsorpciji svjetlosti u melaninu kože i stoga je potpuno sigurna i za tamnije tipove kože.

Slike:

Cryo Derm
Cryo Derm

Brza i učinkovita terapija

Terapije se izvode definiranim redoslijedom: Prvo se izvodi dijamantna mikrodermoabrazija koja predstavlja jednostavni i brzi put do zdrave i mlađe kože. Ona obavlja stimulaciju kolagenskih vlakana i pospješuje rast novih stanica u epidermisu. Rezultat je svježa, sjajna i zdrava koža. Terapija je učinkovita za odstranjivanje različitih nepravilnosti na koži: promjena na licu nastalih pretjeranim izlaganjem suncu, povećanih pora, ožiljaka od akni, ...

Postupak se nastavlja radialnom endodermnom terapijom koja znatno poboljšava propustnost kapilara. Poboljšava se hidratacija ekstracelularnog matriksa koji vodi do aktivacije fibroblasta i rasta novih stanica. Popravlja se struktura kolagenskih i elastičnih vlakna te tonus mišića lica. Nakon terapije koža je čvršća, akne su manje vidljive.

Tretman nastavljamo CP radiofrekventnom tehnologijom. Toplina uzrokuje vazodilataciju, poboljšava metabolizam, povećava mišićni tonus, aktivira fibroblaste u stvaranju novog kolagena.

Terapija se koristi za pomlađivanje kože, akne, tonifikaciju kože, skidanje masnih naslaga i celulita. Konačni učinak tretmana je povećanje napetosti tkiva te stvaranje novog kolagena.

Slike:

Cryo Derm
Cryo Derm

Tretman završavamo cryo terapijom koja djeluje na principu hlađenja. Hlađenje djeluje na biokemijske i fizikalno-kemijske procese na taj način da ih prvo usporava, pa naglo ubrzava. Stanične membrane postanu propusne te se povećava difuzija. Naš sistem hlađenja je programski vođen sistem koji nadzire temperaturu aplikatora -4 stupnja Celzijevih do 20 stupnjeva Celzijevih. Pri Cryo terapiji terapija je ugodna i sprječava crvenilo kože. Cryo terapija poboljšava cirkulaciju, tonizaciju te pomaže u bržem sagorjevanju masnoća. Sve to uzrokuje sužavanje kapilara što nam omogućava dugotrajnu napetost kože i sjaj.

Rezultati su odmah vidljivi – manje akni, bolji tonus kože, manje masnih naslaga i oblikovano tijelo.

Jednostavna primjena

Dodir na postavke unutar menia na ekranu vodi korisnika do konačnog izbora željene aplikacije. Kada je izabrana aplikacija potvrđena, funkcija »feedback« automatski izmjeri otpor (impendancu) kože i odredi optimalne terapijske parametre, što znatno olakšava siguran rad s aparatom Cryo Derm.

Kombinacijom tretmana izvedenih aparatom Cryo Derm Prestige dolazimo do iznimnih rezultata te time dolazimo do zajedničkog cilja – zadovoljni klijent koji odlazi sa tretmana svjež, pun energije i s veseljem se vraća.

Slike:

Cryo Derm
Cryo Derm