Laser Zerona
Iskra Medical
Esagono
Vision Fix – Očni trener
Gerard's
Detox mineralna kupka

Mišljenja korisnika

Cryo derm
"Nabavi Cryo Derma prethodila je dugotrajna analiza isplativosti investiranja u kriznim vremenima, ali je presudila dodatna kvaliteta tretmana koju aparat pruža. Osim vrhunske sigurnosti, jer gotovo da i nema kontraindikacija, i velike primjenjivosti, jer ga je moguće aplicirati na gotovo svim dijelovima tijela, tretman ovim aparatom odlikuje i sveobuhvatnost. Nakon tretmana moguće je i vidjeti i mjeriti pomake!
Tvrtka GimMed ima superiorno organiziran servis i edukaciju, jer su u stanju isti dan otkloniti kvar ili zamijeniti aparat, što mi daje veliku sigurnost u planiranju poslovnih aktivnosti.
Edukacija je sistematična, individualna i posve prilagođena potrebama korisnika, a posebno je praktična permanentna telefonska podrška."
Boris Močinić, savjetnik za mršavljenje; www.mocinic.hr
Selective IPL
"Već par godina služim se novom generacijom aparata Iskra Pulse Light (Green Flash Exclusive 2). Aparat je jednostavan za rukovanje, komplikacija nema, a rezultati su odlični. Iako se najviše koristi za dugotrajno uklanjanje dlačica na tijelu, odlične rezultate pokazuje i u drugim primjenama. Pokazao se vrlo učinkovit u liječenju akni, tamnih pigmentnih promjena na koži lica (različitog podrijetla), kod fotopomlađivanja, ali i u tretiranju novonastalih površinsko - lokaliziranih sitnih kapilara. Obično se provodi nekoliko tretmana, ovisno o postojećem problemu. Može se primjenjivati kao izoliran tretman, ali i u kombinaciji sa drugim tretmanima ili terapijom, sa još boljim rezultatima."
Dr. Ivana Ručević, spec. dermatologije i venerologije; Osijek, Školska 2, tel.: 031/214027.
Radioderm
"Aparat za radiofrekvenciju (Radioderm - Iskra Medical ) koristimo već duže od godinu dana i naša dosadašnja iskustva su vrlo dobra. Koristimo ga kod različitih dermatoloških i kozmetoloških indikacija. Biološki učinak Radioderm aparata događa se u dubljim slojevima kože, potkožja i u mišićima. Baziran je na selektivnoj elektrotermolizi, aktivaciji mikrocirkulacije i neokolagenogenezi. Vrlo brzo se uočava rezultat na površini kože (zategnutost kože, poboljšanje turgora i volumena kože). Tretmane radiofrekvencijom sve češće kombiniramo tretmanima sa učinkom na površini i srednjem sloju kože (kemijski piling, mezoterapija, fileri). Sveukupni učinak je jako dobar. Zaključno, Radioderm je visoko učinkovit, ali i vrlo diferentan aparat koji zahtijeva adekvatnu edukaciju koju tvrtka GimMed sustavno provodi. Mišljenja sam da je to aparat koji se treba i može koristiti u ordinacijama, osobito dermatološkim."
dr. Jadranka Markušić, dermatovenerolog; M.Tita 110/I, Opatija, www.ordinacija-markusic.hr
Mikrodermoabrazija
"Već kod prvog susreta s djelatnicima GimMeda-a, znali smo da smo pronašli pravog partnera za buduću suradnju. Kvalitetni uređaji, stalna edukacija i dostupnost od 24 sata, nezamjenjivi su u današnjem načinu poslovanja.
Između svih aparata, naše klijentice prvo su prepoznale mikrodermoabraziju. Aparat garantira rezultate već nakon prvog tretmana. Postupak nije bolan niti nelagodan, a rješava niz problema kao što su proširene pore, bore, izgubljena elestičnost kože, zatim smanjuje ožiljke od akni na licu i tijelu, pomaže tretmane smanjenja strija i pigmentne lezije...Koža nakon mikrodermoabrazije aparatom Iskra Medical, postaje glađa, mekanija, sjajnija, ten dobija ujednačenu boju, ožiljci su plići i manje vidljivi te dolazi do obnove kolagena."
Vis Vitalis, Centar ljepote i zdravlja, Pregrada; J.Leskovara 7, www.vis-vitalis.com.hr
Kavitacija
"Pored svih jako kvalitetnih aparata koje posjedujem u Magnetic Spa centru ipak je ostalo pitanje kako brže, jednostavnije, a bezbolno i na ugodan način uklopiti najtvrdokornije masne naslage. Rješenje je kavitacija – doslovan prijevod je zaista nekirurška liposukcija. Istina je da svi klijenti ne reagiraju jednako, ali rezultati nam govore da uklanjamo u jednom tretmanu minimalno četiri centimetra masnih naslaga do zasad, fantastičnih rezultata 25 centimetara masnoće. Uz pomoć stručne edukacije ugodnog tima tvrke Gimmed način upotrebe ovog aparata postao je izuzetno uspješan i jednostavan. Za manje naslage masnoće, regeneraciju kože, učvršćivanje te lifting kože lica i tijela upotrebljavamo radiofrekvenciju.Klijenti su nam zaista prezadovoljni, a to nam je uvijek konačan cilj"
Katija Cikojević, Magnetic spa centar, Radnička 1, Split, www.magneticspa.hr
Kavitacija
"Aparat je za kavitaciju Green Cavite Prestige od lipnja 2008. Godine u upotrebi u zagrebačkom Slimming clubu. U proteklom periodu je otopljeno nekoliko metara suvišnih lokaliziranih masnoća s bokova, stražnjica, trbuha i bedara. Izuzetno smo ponosni na postignute rezultate, a naše su klijentice sretne i ponovno vitke. Zahvaljujući kvalitetnoj edukaciji i konstantnoj stručnoj podršci koju nam pruža kolektiv Gimmed, svakodnevno obaramo nove rekorde u borbi s omraženim masnim jastučićima."
Slimming club, Tratinska 19, Martićeva 72, Zagreb, www.slimming-club.hr