Physio Station

Physio Station

Karakteristike:

  • Novi, inovativni aparat je zasnovan na revolucionarnoj CPTechnology™. Udružuje kapacitivno dubinsko zagrijavanje, radialno endodermnu terapiju (RDT®) i cryo terapiju.
  • Inovativna CPTechnology™ omogućava jednakomjerno dubinsko zagrijavanje dermisa, subkutisa i pripadnog tkiva bez boli. Jako važno je da je temperatura u dubinskim slojevima viša od temperature na površini kože. Površinsko hlađenje nije potrebno.

Primjena:

Koristi se za liječenje akutnih i kroničnih bolesti, opeklina, lokalno smanjivanje oticanja, smanjenje boli i upala.

Radialna endodermna terapija (RDT®)

Značajno poboljšava propusnost kapilara, što povećava tok prirodnih hranjivih tvari, kisika, elemenata u tragovima i vlastitih enzima. Poboljšava se hidratacije izvanstaničnog matriksa, što dovodi do aktivacije fibroblasta i rasta novih stanica. Popravlja se struktura kolagena i elastičnih vlakana, a pritom poboljšava mišićni tonus.

Physio Station

CPTechnology™

Djeluje tako da uređaj generira visoku frekvenciju električnog polja između aplikatora i referentne elektrode. Obje elektrode su izolirane iz tkiva. Elektroni unutar molekula u električnom polju uzrokuju blagu rotaciju oko svog ravnotežnog položaja. Trenje nastalo gibanjem molekula stvara toplinu koju koristimo u terapiji. Prednosti CPTechnology ™ niske energije za postizanje željenih rezultata: Terapija je neinvazivna, bezbolna, sigurna i vrlo učinkovita alternativa za laser i kirurške zahvate.

Physiowave

Cryo terapija

Cryo terapija je izuzetno inovativna terapija koja donosi bolje rezultate u kombinaciji s drugim terapijskim metodama (radijalna endodermna terapija (RDT ®) i CPTechnology ™). Cryo terapija je vrlo djelotvorna i jednostavna terapijska metoda. Pri ovoj terapiji, niža temperatura tkiva, uzrokuje vazokonstrikciju (kontrakcije krvnih žila), spor metabolizam i smanjenu potrošnju kisika. Na taj način se smanjuje bol i protok krvi u tkivima. Kada prekinemo sa hlađenjem krvnih žila i tkiva one se ponovno šire što uzrokuje brži protok krvi i brže liječenje ozljeđenih mišića i vezivnog tkiva. Cryo terapija se koristi za liječenje akutnih i kroničnih ozljeda, opeklina, lokalno smanjenje oteklina, smanjenje boli i upala.

Physiowave

Kombinacijom terapija koje ovaj aparat nudi smanjujemo vrijeme oporavka od ozljeda i pridonosimo dobrobiti pacijenta

Aparat ima širok izbor aplikatora različitih veličina koji omogućavaju iznimne rezultate.