Green VAC

Green VAC

Karakteristike:

  • Aparat za poboljšanje mikrocirkulacije i rastezanje vezivnog tkiva uz pomoć pulsirajućeg podtlaka
  • Tri različito velika radijalna aplikatora koji omogućavaju kružno stvaranje kožnog nabora
  • Pet standardnih i pet slobodnih programa

Opis proizvoda:

Slabiji protok krvi i limfe stoji kao uzrok za promjene u koži i potkožju. Posljedica toga je nakupljanje otpadnih tvari i metabolita. Zbog bujanja vezivnog tkiva izgled kože je svakog dana sve lošiji. Pojavljuju se brojne udubine i izbočine koje daju izgled narančine kože, a poznajemo ih pod nazivom celulit.

Novi aparat GREEN VAC svojim jednostavnim, a istovremeno vrlo profinjenim načinom primjene, predstavlja velik napredak u terapiji i njezi promjena u potkožju. Koristi se metoda pulsirajućeg podtlaka. Terapija s podtlakom je već stoljećima poznata kao dobar način za poboljšanje mikrocirkulacije i rastezanje vezivnog tkiva.

S posebno oblikovanim aplikatorima, koji u sredini imaju rotirajuće kuglice, mogu se pri istovremenom usisu kružno stvarati kožni nabori, u kojima dolazi do masaže i istovremenog rastezanja potkožja. Na taj se način znatno poboljša dotok svježe krvi kao i otok venske krvi te drenaža limfne tekućine. Podtlak ujedno uzrokuje i rastezanje vezivnog i masnog tkiva, koje se prekomjerno nataložilo i na taj način poboljšava stanje.

Brojni aplikatori omogućavaju terapiju na većim ili manjim površinama kože kao i na teže dostupnim mjestima. Mogućnost određivanja gornjeg i donjeg podtlaka omogućava izvođenje terapije i na najosjetljivijoj koži. Brzinu i trajanje djelovanja podtlaka možemo individualno prilagoditi. Prije terapije na kožu možemo nanijeti anticelulitnu kremu, koju dobro utrljamo. Zatim upotrijebimo ulje za masažu, koje omogućava lakše klizanje po površini kože i osigurava dobar kontakt.

Indikacije za primjenu aparata GREEN VAC su slijedeće: edematozna faza celulita, fibrozna faza celulita, ožiljna faza celulita, njega i smanjenje bora na licu, svježi ožiljci, keloidi i strije.

Slike:

Green VAC