Vakuumska Kavitacija

Vakuumska Kavitacija

Karakteristike:

  • Jedinstveni aparat, koji udružuje tri napredne terapijske metode: kavitaciju - CaVite™, kavitaciju s vakuumom - VACaVite™ i RDT® terapiju
  • Neinvazivne i bezbolne terapije, koje omogućavaju brzo, sigurno i učinkovito oblikovanje tijela
  • Precizno uklanjanje lokalnih masnih naslaga i celulita na različitim dijelovima tijela sa dugotrajnim učinkom
  • Rezultati su vidljivi već nakon prve terapije; daljnji tretmani dodatno smanjuju opseg tretiranog dijela tijela
  • RDT® terapija u kombinaciji s biostimulacijom ili dijamantnom mikrodermoabrazijom za tretmane tijela i lica
  • Jednostavna upotreba aparata aparata i nezahtjevna tehnika terapije
  • Standardni i jednostavni programi
  • Mogućnost pohranjivanja podataka o pacijentima i terapijama
  • Jednostavno rukovanje i održavanje bez potrošnog materijala

Opis proizvoda:

Aparat Green VACaVite™ Prestige je trenutno prvi na tržištu, koji udružuje tri iznimno učinkovite terapijske metode: kavitaciju, kavitaciju s vakuumom i RDT® - radijalnu endodermnu terapiju.

Napredna tehnologija kavitacije omogućava koncentraciju energije na točno određenoj dubini u tkivu, što osigurava selektivno razbijanje masnih stanica u potkožju. Površina kože, žile, živci i mišići pri tom ostaju netaknuti. Masnoća iz razbijenih masnih stanica se u obliku triglicerida izlijeva u međustaničnu tekućinu, gdje se pod utjecajem enzima razgrađuje u glicerol i jednostavne masne kiseline.

Vodotopivi glicerol prodire u cirkulaciju i koristi se kao izvor energije, a netopive jednostavne masne kiseline potuju u jetru, gdje se razgrađuju kao svaka druga jednostavna masna kiselina, uključujući i one iz hrane. Rezultati su kod većine pacijenata vidljivi već nakon prvog tretmana, dok daljnji tretmani još dodatno smanjuju količinu masnih stanica na tretiranom dijelu tijela, a time i njegov opseg.

Vakuumska Kavitacija
Vakuumska Kavitacija

Nadgradnja kavitacije s vakuumom nudi brojene prednosti. Vakuum stvara kožni nabor koji se utisne u aplikator, što znatno poveća selektivnost i sigurnost terapije. Ta kombinacija naime osigurava da efekt kavitacije nastane samo u kožnom naboru te na taj način djeluje samo i jedino na masno tkivo u potkožju. Pritisak na tkivo je nadgledan i konstantan, što znatno pomaže kod ponavljanja terapije i smanjuje utjecaj same tehnike izvođenja na konačne rezultate.

Metoda RDT® osigurava učinkovit pristup u terapiji celulita, oblikovanju tijela i nekirurškom pomlađivanju lica. Posebno oblikovani aplikatori s rotirajućim kuglicama stvaraju kružni kožni nabor, što istovremeno potiče masažu i rastezanje vezivnog tkiva. Intermitentni vakuum pospješuje protok krvi i kisika u tkivima, poboljšava cirkulaciju limfe i posljedično odstranjuje iz tijela višak tekućine i metabolite, rasteže vezivno tkivo, stimulira nastajanje kolagena i pospješuje metabolizam. Rezultat je ljepše oblikovano tijelo s glatkom i napetom kožom.

Slike:

Vakuumska Kavitacija
Vakuumska Kavitacija

Aparat Green VACaVite™ Prestige s jedinstvenom kombinacijom kavitacije i RDT® terapije predstavlja neinvazivnu, bezbolnu, sigurnu i brzu alternativu liposukciji te istovremeno i iznimno učinkovitu anticelulitnu terapiju.

Oblikovanje trbuha, bedara, bokova, stražnjice, koljena i gornjeg dijela ruku ne zahtijeva anesteziju i dugotrajno izbivanje te ne ostavlja ožiljke. Površina kože ostaje neoštećena, nema bolova nakon tretmana te se stoga pacijenti mogu vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.