Green Vac Exclusive

Green Vac Exclusive

Karakteristike:

  • Aparat za radijalnu endodermnu terapiju zasnovan na pulsnom vakuumu u novom, suvremeno oblikovanom kućištu
  • Aparat na kotačima sa predalima za priručno odlaganje kompletnog seta od 15 aplikatora
  • Širok izbor dodatne opreme za učinkovitu terapiju tijela i lica

Opis proizvoda:

Dokazano je da su smetnje cirkulacije krvi i limfe glavni uzrok neželjenih promjena kože i potkožja. štetne se tvari, koje nastaju u procesu metabolizma, zbog smetnji u cirkulaciji gomilaju u potkožju. Vezivno tkivo prekomjerno buja posljedica čega je tzv. narančina koža ili celulit.

Aparat Green VAC Exclusive nudi korisniku ugodnu i jednostavnu metodu za terapiju promjena u potkožju i njegu kože, koja je u svijetu poznata kao radijalna endodermna terapija. Jedinstvena kombinacija pulsnog vakuuma i posebno oblikovanih aplikatora s tri rotirajuće kuglice stvara kružni kožni nabor, dok se istovremeno provodi masaža te povećava rastezljivost vezivnog tkiva. Dotok svježe krvi i kisika na oštećenim mjestima se znatno poboljšava, a istovremeno se provodi i limfna drenaža, kojom se, putem limfnog sustava uklanjaju nagomilane štetne tvari. Vezivno tkivo ponovno postaje elastično, karakteristične udubine i izbočine narančine kože nestaju. Koža je ponovno glatka, čvrsta i napeta - bez traga celulita.

Aparat Green Vac Exclusive nudi šarolik izbor različitih aplikatora i podesivih parametara koji značajno proširuju njegovu primjenu u kozmetici. Pravilan izbor aplikatora i odgovarajuće podešavanje parametara dovodi do odličnih rezultata kako kod pomlađivanja lica i vrata tako i u intenzivnoj masaži cijelog tijela. Green Vac Exclusive zato predstavlja jedno od najboljih višenamjenskih aparata trenutno u primjeni na tržištu.

Jedinstven sistem radijalne endodermne terapije (RDT®) je dokazano neuporedivo bolje rješenje nego klasični linearni aplikatori. Sistem zadovoljava jednostavo gibanje aplikatora u svim smjerovima te oblikuje kružni kožni nabor koji povećava terapijsku površinu i znatno smanjuje mogućnost nastanka modrica te osjećaj boli.

Slike:

Green Vac Exclusive
Green Vac Exclusive